Åpen Søknad - instruktører og trenere

Er du vår neste instruktør eller trener?  

Vi har stor aktivitet med svømmekurs og svømmetrening i Trondheim og Melhus.  

For å kunne opprettholde svømmetilbudet vårt i Trondheim og omegn trenger vi nye tilskudd til instruktør -og trener – team.  

 

Bli med på instruktør-teamet: 

Er du glad i å lære bort ferdigheter til barn i alderen 5-12 år? Som instruktør vil du være med på å gi barn gode opplevelser i vann. Du vil bli en del av et instruktør-team. På kursene er vi oftest 3 instruktører som jobber i team. 

Vi søker i første omgang kun deltidsarbeidere og tilkallingsvikarer med oppstart i september 2023. I første omgang søker vi noen over 18 år. Du må kunne snakke norsk og engelsk.    

  •  Vi ser etter noen med ståpå-vilje, villig til å videreutvikle seg og som er fleksibel, siden vi trenger ansatte til svømming både på dag, kveld og helg, alt etter behov.

  • Til den rette gir vi jobb under opplæring. Man trenger ikke å ha vært konkurransesvømmer for å begynne som svømmeinstruktør. Du vil få opplæring i vårt kursopplegg. 
  • Dere må ta livredningsprøve for å jobbe hos oss med mindre dere har en gyldig livredningsprøve allerede. Vi kan ordne med livredningsprøve. Dere får også opplæring i å være trener og instruktør av oss.
  • Å jobbe som svømmeinstruktør er en svært givende jobb og kan være den «perfekte» ekstra-jobben. Vi har kurs både på ettermiddager og på dagtid. Kursene varer oftest over 2-3 timer. 
 

Skulle dette være av interesse, se nederst på siden for mer info om oss og send oss en søknad. 

 

Bli med på trener-teamet:

For å begynne som trener, må man enten ha jobbet en periode som instruktør på alle våre kursnivå og ha vært hovedinstruktør på alle nivå. Eventuelt ha trenererfaring eller ha vært svømmer på konkurransenivå. Hvis du ønsker å bli med i trener-teamet, så vil du bli trener til en treningsgruppe. Vi har for tiden behov for trener på de første treningsgruppene (rekruteringsgruppene). Det vil også være mulig å være vikar-trener på konkurransegruppene ved behov.  Du kan også få anledning til å være med på stevner og treningsleirer. 

Vi søker i første omgang kun deltidsarbeider og tilkallingsvikarer med oppstart i september 2023. I første omgang søker vi noen over 18 år. Du må kunne snakke norsk og engelsk.    

  • Vi ser etter noen med ståpå-vilje, villig til å videreutvikle seg og som er fleksibel, siden vi trenger ansatte til svømming både på dag, kveld og helg, alt etter behov.
  • Dere må ta livredningsprøve for å jobbe hos oss med mindre dere har en gyldig livredningsprøve allerede. Vi kan ordne med livredningsprøve. Dere får også opplæring i å være trener og instruktør av oss.

 

Om arbeidsgiver:

Vi i Svømmepartner AS har holdt på med svømmeopplæring siden mars 2015 i Klæbu, Melhus, Støren og Trondheim. For tiden holder vi på med kurs og treninger i Melhus og Trondheim. Vi har jobbet tett med svømmeklubber som Melhus IL Svømming, Sokna IL Svømming og Kattem IL Svømming. Vi har også andre kunder, som skoler, kommuner og andre organisasjoner. Per i dag er vi et team på ca. 15 ansatte, der de fleste er instruktører eller trenere.

 

Søknad sendes til: 

kurs@svommepartner.no 

– Merk med “søknad på stilling”

– Legg ved CV til søknaden. 

 

Med vennlig hilsen Øystein Gaasvik, 

daglig leder Svømmepartner AS